Veelgestelde vragen The Glove Factory


Bestellen

Hoe bestel ik bij jullie?

Nadat u het juiste type handschoen hebt gevonden klikt u op de knop “toevoegen aan winkelwagen” vanaf dat moment krijgen wij een signaaltje van uw bestelling. De bestelling zal op korte termijn worden verstuurd, gevolgd door de factuur.

Betaling

Kan ik online op jullie webshop betalen?

Wij beschikken over een Ideal module, via deze weg kan u veilig betalen voor uw order. Indien u afwijkende bestellingen of orders met een lange wachttijd plaatst betaald u wellicht liever op rekening? Neem indien deze situatie zich voordoet contact op per mail of telefonisch.

Kwaliteit

Waarom koop ik juist jullie product?

Als groothandel met handschoenen als enige product mogen wij onszelf gerust expert noemen, het is dan ook mogelijk om voor uw aanschaf geheel kosteloos een passend advies te verkrijgen. Personeel wat werkt met de verkeerde handschoen en als gevolg een verwonding oploopt kan desastreus zijn voor een bedrijf, laat staan de werknemer. Met behulp van onze kennis en ervaring zijn wij in staat om per ambacht een advies uit te brengen over welke handschoen het beste past. Wij letten vooral op factoren als veiligheid, pasvorm en kwaliteit.

Hoe lang is de levensduur van een handschoen?

Onze handschoenen zijn ontwikkeld en geproduceerd met een hoge duurzaamheid en lange levensduur in het vooruitzicht. Het verschilt sterk per handeling en gebruiker wat de uiteindelijke levensduur mag zijn. Het merendeel van onze handschoenen is uitwasbaar. Uw adviseur kan bij het bezichtigen van uw bedrijfsproces wel een inschatting maken met betrekking tot de levensduur van ons product.

Hoe herken ik de kwaliteit?

Veiligheidsproducten als handschoenen dienen voorzien te zijn van CE specificaties en normeringen. Uit deze specificaties kan u opmaken of de handschoen aan de juiste eisen voldoet, uw adviseur kan u dit exact uitleggen. Helaas komen wij in de markt maar al te vaak onwaarheden tegen, denk aan handschoenen welke via de grijze import te verkrijgen zijn en valse of geen CE specificaties dragen. Als u twijfels heeft over uw huidige product staan wij graag voor u klaar om te adviseren.

Verzending

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van de voorraad. De meest gebruikte werkhandschoenen hebben wij altijd voorradig, we spreken dan van een levertijd van 2 a 3 werkdagen. Indien u naar nog specifiekere typen vraagt kan dit oplopen naar 2 weken. Als wij u als klant leren kennen zorgen wij ervoor dat we u op tijd contacteren met betrekking tot uw beschikbare voorraad.

Verzendkosten?

Verzendkosten zijn bij bestellingen boven de € 450,- excl. B.T.W. kosteloos, daaronder rekenen wij een bedrag van € 6,30 excl. B.T.W. per pakket.